Kampanjat

Elä parasta elämääsi vuodenajasta riippumatta

Näillä tarjouksilla et enää odota. Uusi menopeli vesille, maalle tai lumelle on aivan kätesi ulottuvilla ja ajamaan lähteminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen. Katso meneillään olevat kampanjat ja kysy tarjous!


Trek pyöräkampanjat

Viimeistellyillä ja käyttäjälle optimoiduilla sähköpyörillä ja polkupyörillä arkiset ajot sekä hurjimmat pyöräseikkailut tuntuvat siltä miltä elämän kuuluukin tuntua. Trek valmistaa pyöriä vaativimpaan makuun ja merkiltä löydät trendikkäimmät ja uraauurtavimmat polkupyörät ja sähköpyörät. Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiin!

Trekfest-superale

Trekfest pudotti huippupyörien hinnat ennennäkemättömän alas ja alepyörät on ostettavissa nyt! Löydä koululaisille suosituimmat ja mukavimmat laatupolkupyörät tai työmatkailijalle aikaa kestävät sähköpyörät käytännöllisillä varusteilla. Vauhdinnälkäisille kevytsähköpyörät vaativimpiin ajoihin rouheille poluille tai kepeät polkupyörät kaikenlaisiin seikkailuihin!


Sea-Doo vesijettikampanjat

Jännittävät vesiseikkailut suorituskykyisillä ja markkinoiden parhailla vesijeteillä odottavat! Ehkä uusi laite odottaa myös sinua – katso parhaat Sea-Doo tarjouksemme ja löydä unelmiesi vesijetti.

Jopa 4000€ alennus

Nyt nappasi kala koukkuun – menneen kesän vesijeteistä on vapaana vielä kourallinen. Löytyisikö niistä sinun suosikkisi? 2023 vuosimallin vesijeteistä jopa 4000€ alennusta!


Can-Am mönkijäkampanjat

Meillä on ajoneuvot joilla haluat ajaa joka päivä – vaativimpien töiden, arkipäivän kulkemisten tai ennennäkemättömän hauskanpidon muodossa. Lopeta unelmointi ja tartu tämän hetken kuumimpiin tarjouksiin – tutustu etuihisi ja kysy tarjous!

Can-Am koeajo 3.6.

Can-Am viikko on palannut! Hyödynnä etusi mönkijäkauppoihin, koeaja Can-Am mönkijät Torniossa ja osallistu koeajoissa taitorata-kisaan jonka luotsaa Joni Maununen ja Biisonimafia!

Nyt jopa 1500€ alennus

Markkinoiden edistyksellisin mönkijä nyt ohittamattomaan kampanjahintaan. Täysin uudistuneiden Can-Am Outlander PRO ja Outlander 500/700 -mallien hinnat suli kevätlumien mukana!

Etusi jopa 3250€

Missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi. Hyödynnä etu jolla saat alennuksen uudesta Maverick Trail-, Sport- tai Traxter-rinnakkainistuttavasta mönkijästä. Nyt on oikea aika hankkia uusi ajoneuvosi!

Etusi jopa 2000€

Toimiiko käytössäsi vahva työjuhta vai onko hankinnassa ajopeli nuorisolle? Uuden Can-Am mönkijän ostoon nyt jopa 2000€ etu!


Ski-Doo ja Lynx kelkkakampanjat

Mekin tiedämme kuinka hauskaa talvi on moottorikelkkailun parissa. Jos talvi on myös sinun vuodenaikaasi niin tee siitä paras ikinä!

Säästä 2024 moottorikelkasta jopa 1250€

Nosta ajosi kevätlumilla uudelle tasolle! Päivittäessäsi kelkan uuteen 2024 Lynx- tai Ski-Doo moottorikelkkaan näille lumille säästät 1000-1250€. Parhaat retket tehdään keväällä auringon paisteessa!

Kysy huipputarjous syvänlumen kelkasta

Haasta ajosi uusiin ulottuvuuksiin takamaastojen ketterimmillä ja tehokkaimmilla moottorikelkoilla. Laskemme sinulle Ski-Doo ja Lynx 2024 syvänlumen malliston kelkoista huipputarjouksen. Kysy lisää!

Pyydä tarjous nyt

Vaihtolaite