Koristekuva
Bombardier Recreational Products Inc.

rahoitus

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä?

Keinäsellä on takana vuosien yhteistyöhistoria useiden rahoitusyhtiöiden kanssa

Edullinen rahoitus on järkevä ratkaisu hankintojesi maksamiseen. Rahoituksella voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa erissä. Luottopäätöksen saat nopeasti ja luotettavasti ja voit tehdä oston saman tien – kätevää!

Rahoituskumppanimme


Nordea Tuohirahoitus x Keinänen

Koroton rahoitus pienempiin ostoihin – helposti

Uusille ja käytetyille laitteille, esimerkiksi pyörä-, moottorisaha-, ruohonleikkuri- ja ajovarusteostoihin.

Korko0 %
Maksuaika10-60 kk
Luottoraja2 000-10 000 €
Tilinhoitomaksu5 €/kk
Palvelumaksu50-350 €
Pienin oston summa300 €

Nordea joustorahoitus x Keinänen

Koroton rahoitus isompiin ostoihin – juuri silloin kuin sinulle sopii

Uusille ja käytetyille laitteille, esimerkiksi pyörä-, pihalaite-, moottorikelkka-, mönkijä-, vesijetti- ja vene/perämoottoriostoihin. Ei kaskopakkoa ja saat laitteen heti omiin nimiin.

Koristekuva
Korko0 %
Maksuaika10-60 kk
Luottoraja 2 000-25 000 €
Tilinhoitomaksu5-12,50 €/kk
Palvelumaksu50-650 €
Pienin oston summa1 000€

Keinänen Oy ja Nordea yhteistyössä jo yli 20 vuotta

Rahoituksen hakeminen

Rahoitushakemus tehdään myymälässä oston yhteydessä. Myyjä täyttää hakemuksen tietojesi pohjalta. Luottopäätös tulee heti. Hakemiseen tarvitaan henkilöllisyystodistus. Voit hakea rahoitusta jos olet yli 21-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja ei maksuhäiriömerkintöjä. Joustorahoituksen voi hakea myös etänä, ota yhteyttä myyjään.

Nordean rahoitukset eivät edellytä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia, ja ne ovat pankkisuhteestasi riippumattomia. Hakiessasi rahoitusta voit valita itsellesi sopivan kuukausierän. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan, vai jotain siltä väliltä. Jousto- ja Tuohirahoitukset ovat jatkuvia tililuottoja. Kerran myönnetty luotto on voimassa toistaiseksi. Kun maksat luottoa takaisin, tilille syntyy käyttövaraa, joka on jatkossa hyödynnettävissä tarpeidesi mukaan. Mikäli haluat irtisanoa luottosopimuksen maksettuasi koko luoton pois, sinun tulee olla yhteydessä Nordean asiakaspalveluun puh. 0200 3000. Rahoitusyhtiöiden palveluehdot löydät yhtiöiden verkkosivuilta. Rahoitukset maksuvaihtoehtona eivät ole toiminnassa verkkokaupassa.

Kysyttävää rahoituksesta?

Ota yhteyttä

Sisältö on kirjoitettu 20.5.2023 hetkisten tietojen pohjalta. Keinänen Oy ei vastaa mahdollisista sisältövirheistä tai tapahtuvista muutoksista.