Keinänen Oy toimii useiden työsuhdepyörien leasing-palvelua tarjoavien yritysten kumppanina

Vankka 45 vuoden kokemus polkupyöristä ja niiden huoltamisesta takaavat osaavan ja yksilöllisen palvelun sekä työnantajalle että työntekijälle. Jos työpaikkasi on solminut leasing-sopimuksen, voit tilata työsuhdepyörän käyttöösi suoraan meiltä.

Eikö yritykselläsi ole vielä leasing-sopimusta?

Ota yhteyttä niin autamme asiassa: pyoramyynti@keinanenoy.fi tai 0103964102. Voit tehdä pyörätilauksen myös ilman leasing-kumppania.

Yhteistyökumppanimme

Ohjeet tilaamiseen

Jos olet työnantaja, voit tehdä pyörätilauksen suoraan meille ilman leasing-kumppania tai voit solmia leasing-sopimuksen haluamasi yhtiön kanssa. Ota yhteyttä pyoramyynti@keinanenoy.fi tai 010 396 4102 niin autamme sinua.

Jos olet työntekijä, toimi näin:

 • Valitse haluamasi pyörä ja mahdolliset lisävarusteet, lisää ne työsuhdepyörä-ostoskoriin
 • Keinänen Oy välittää tiedot sen hetkisillä hinnoilla leasing-kumppanille hyväksyttäväksi
 • Leasing-kumppani tekee sopimukset ja lähettää ne asiakkaalle allekirjoitettavaksi
 • Leasing-kumppani ilmoittaa Keinänen Oy:lle tilauksen hyväksymisestä. Kesto yleensä 1-7 arkipäivää.
 • Pyörä varataan varastostamme ja sinulle lähetetään tilausvahvistus. Vahvistuksessa kerrotaan myös arvioitu toimitus- tai noutoaika.
 • Pyörä toimitetaan tai on valmis noudettavaksi.

Mikä on työsuhdepyöräetu?

Työsuhdepyöräetu on työnantajan oikeus tarjota työntekijälleen verovapaasti polkupyörä tai sähköpyörä käyttöön luontoisetuna. Verovapaan pyöräedun arvo on 1200 € vuodessa verohallinnon verotusohjelman mukaan. Yhden pyörähankinnan voi jaksottaa viidelle vuodelle, joten pyöräedun suurin mahdollinen hyöty verotuksessa on 1 200 € x 6 = 6 000 €. Kuukausitasolla pyöräedun suuruus on maksimissan 1 200 € /12 eli 100 € pyöräetua kohden.

Työnantaja on pyörän omistaja, mutta työntekijällä on pyörään täysi käyttöoikeus. Työnantaja tekee pyörän hankinnan ostamalla pyörän tai rahoittamalla pyörän leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus on hallinnollisesti kevyin tapa hankkia työsuhdepyörät. Leasing-kauden päätteeksi työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen sopimuksen mukaisella hinnalla, joka voi olla esim. 5-10 %:lla pyörän hankintahinnasta.

Työsuhdepyörään voi hankkia myös lisävarusteita. Pyöräetuun katsotaan pyörän lisäksi kuuluvan polkupyörään kiinteästi kuuluvat, erikseen hankittavat lisävarusteet kuten ajovalot, lukko, polkimet, nastarenkaat, lokasuojat, tavarateline ja soittokello. Huolto- ja korjauskulut kuuluvat etuun. Jotkut leasing-yhtiöt hyväksyvät sopimukseen myös pyöräilykypärän. Pyöräetuun eivät kuulu nopeus- ja matkamittarit, juomapullo ja -pulloteline, pyöräilykengät ja -vaatteet, pumppu, peräkärry, lastenistuin yms.

Keinänen Oy tarjoaa teille:

 • 45 vuoden kokemuksen ja asiantuntemuksen polkupyörän myynnistä ja huollosta
 • Noin 500 polkupyörän valikoiman kokeiltavana suoraan myymälässä
 • Kattavan valikoiman alkuperäisiä varaosia ja laadukkaita lisävarusteita
 • Pyöräilyharrastukseen pohjautuvan asiantuntemuksen
 • Tietoa työsuhdepyörän hankintaprosessista ja leasing-kumppaneista
 • Valmiiksi koottuja esimerkkipyöräpaketteja jotka näet alla olevasta painikkeesta

Jo yli 1000 tyytyväistä pyöräetuasiakasta – tervetuloa joukkoon!

Kysyttävää työsuhdepyöristä?

Ota yhteyttä!

Vastuuvapauslauseke

Pyöräosa Keinänen Oy on työsuhdepyörien luontoisedun yhteistyökumppani. Emme ole, emmekä pyri olemaan vero-, kirjanpito- tai lainopillinen neuvonantaja. Oheiset tiedot ovat tarkoitettu taustatiedoksi vastaanottajan yksinomaiseen käyttöön. Annetut tiedot ja näkemykset edustavat Pyöräosa Keinänen Oy:n näkemystä julkaisuhetkenä, ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Tämä ei ole täydellinen kuvaus tuotteesta tai siihen liittyvistä riskeistä, eikä sitä tulisi pitää sellaisena tai käyttää ilman vastaanottajan omaa harkintaa. Laskelmat perustuvat verotuksesta annettuihin tietoihin, muutokset verotukseen ovat mahdollisia. Kaikki oikeudet pidätetään.