Henkilökuntamme

keinänen oy

Perheyritys Torniosta – jo vuodesta 1978

”Haluamme tuoda sujuvuutta työhön ja arkeen tarjoamalla saatavillenne laadukkaita laitteita, taata lapsille turvalliset kulkuvälineet ja tuoda iloa ja vauhtia vapaa-ajan menoihin”

– Keinäsen väki

Vuosikymmenten ajan Keinänen Oy:n tavoite on ollut palvella teitä asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Hyvä asiakaspalvelu on Keinäsellä edelleen ykkönen!

Tuotevalikoimasta löydät laadukkaat Stihl-, Husqvarna- ja Honda- pienkoneet pihan ja metsän hoitoon, BRP:n kelkat, mönkijät ja vesijetit työhön ja hauskanpitoon, Mercuryn ja Tohatsun perämoottorit, sekä monet laadukkaat polkupyörät kuten Trek ja Orbea työmatkoille ja vapaa-ajan seikkailuihin ja paljon muuta!

Asiantunteva huolto- ja asennustiimimme hoitaa edustamiemme merkkien huollot ja korjaukset myymälän yhteydessä sijaitsevassa korjaamohallissa.

Vuodesta 1978

Pyöräosa Keinänen Oy:n toiminta alkoi vuonna 1978 Torniossa, kun yrityksen perustaja Markku Keinänen päätti lähteä kokeilemaan siipiään yrittäjänä.

Toiminta alkoi polkupyöriä ja pienkoneita huoltamalla ja laajentui sitten varaosien, pyörien ja laitteiden myyntiin. Myymälä on toiminut keskeisellä paikalla Tornion Kemintiellä kolmen vuosikymmenen ajan.

Uusi aikakausi

Keinänen Oy muutti uusiin 2300 neliön toimitiloihin vuonna 2017 kivenheiton päähän vanhasta myymälästä.

Uuden liiketilan myötä yrityksen markkinointinimeksi muuttui nykyinen Keinänen Oy. Yrittäjyyttä ovat jatkaneet lapsesta saakka mukana olleet Markun pojat Anssi, Ari ja Arto. Yrittäjien lisäksi Keinäsellä työskentelee mukava, ahkera ja asiantunteva porukka.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan mielenkiintoiseen tuotevalikoimaan!

Keinäseltä löydät kesäisin mm. vauhdikkaat vesijetit ja todella monipuolisen valikoiman laadukkaita polkupyöriä. Myymälässä näet uudet mönkijät sekä laajan valikoiman metsä- ja pihatuotteita.

Talvikaudella myymälä täyttyy uutuuskelkoista. Sisähallista löytyy myös vaihtokelkat, talviajovarusteet sekä lumilingot. Yläkerran pyöräosastolla talven suosikit ovat läski- ja plussapyörät sähköavustuksella tai ilman.

Palvelemme myymälässä arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 10-15. Verkkokauppamme palvelee kellon ympäri.

Tervetuloa kokemaan Keinänen Oy! Ja kuten myyjillämme on usein tapana sanoa kassalla – Kovaa ajoa!


Seuraa myymälän tapahtumia, uusimpia tuotteita sekä henkilökunnan seikkailuja kelkan ratissa tai pyöräpoluilla

 Instagramista, TikTokista sekä Youtubesta@keinanenoy #keinänenoy

Keinäsen Tyky-päivän suorallit Can-Am mönkijöillä