Henkilökuntamme

Meille töihin

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä on avoinna paikka MYYJÄLLE

Meillä on huikeat henkilökuntaedut, mahtavat puitteet palvella asiakkaita uusissa, viihtyisissä tiloissamme sekä parhaat työkaverit. Meillä panostetaan hyvään työilmapiiriin!

Myyntitiimiin

Oletko synnynnäinen myyjätyyppi tai muuten vain sosiaalinen henkilö? Oletko aidosti kiinnostunut laitteistamme ja tuotteistamme? Harrastuksiisi kuuluvat kelkat, mönkijät tai pyörät ja olet halukas oppimaan ja kehittymään. Arvostat ja haluat panostaa hyvään työilmapiiriin? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Olemme kiinnostuneita juuri sinunlaisestasi tyypistä, joka omaa huolellisuutta, vastuuntuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja teknistä ymmärrystä. Myyjiemme monipuoliseen työnkuvaan kuuluu myyntityö, huoltotöiden vastaanottaminen, laitteiden kasaus ja myymäläympäristöstä huolehtiminen. Myyntityössä ruotsin ja englanninkielen taito on eduksi. Hyvällä työasenteella kasvat osaksi ammattitaitoista myyntitiimiämme, jolle hyvä ja laadukas asiakaspalvelu on ykkösjuttu!

Jos yllä kirjoitetut kuvaukset kuvaavat sinua ja olet motivoitunut työskentelemään meillä pitkäaikaisesti, ota yhteyttä! Tule käymään ja laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla laskutus@keinanenoy.fi

Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä, jotka tahtovat mukavaan, työstä innostuneeseen ja osaavaan joukkoomme.

Keinänen Oy

  • Perheyritys jo yli 45 vuotta!
  • Vuoden 2023 Ski-Doo myyjä  ja vuoden 2019 Can-Am myyjä!
  • Laatumerkit tuotteissa sekä pienkoneissa
  • Ammattitaitoinen myynti, huolto ja korjaamo
  • Tukenasi ammattitaitoinen työskentelytiimi
  • Uudet nykyaikaiset työskentelytilat ja korjaamo
  • Hyvät työedut
  • Arvostamme jokaista asiakastamme sekä työntekijäämme
  • Panostamme hyvään työtoveruuteen ja hyvään työilmapiiriin
  • Olemme kiinnostuneita työntekijämme työhyvinvoinnista

OPPISOPIMUSOPISKELIJAT, TYÖSSÄOPPIJAT JA KESÄTYÖLÄISET

Tule rohkeasti käymään myymälässämme tiedustelemassa mahdollisuutta suorittaa työssäoppiminen tai oppisopimusopiskelu meillä. Oppisopimuspaikkaa tavoittelevalle paras tapa kertoa itsestään, kiinnostuksestaan pienkoneiden korjaamista kohtaan sekä työntekoasenteestaan on hakeutua meille työssäoppimisjaksolle. Harjoittelun aikana pääset näkemään ja kokemaan työskentelytapamme ja työyhteisömme. Vastaavasti me tutustumme sinuun työntekijänä. Jo koetun yhteistyön pohjalta on helppoa jatkaa meillä myös oppisopimusopiskelijana.

Kesätyöpaikkoja voit tiedustella käymällä myymälässä tai laittamalla sähköpostia laskutus@keinanenoy.fi. Mikäli haaveilet kesätyöstä meillä, on hyvä hakeutua koulun työelämään tutustumisjaksolle meille tai ammattikoulun työssäoppimisjaksolle, jolloin tutustumme sinuun ja pääset näyttämään meille työskentelyasennettasi ja kyvykkyyttäsi työskennellä myymälässämme tai korjaamossamme.