Verkkokaupan maksutavat

Verkkokauppamme maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.


Pankkimaksut

Meillä voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla Paytrailin kautta. Voit siis valita oman pankkisi ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi.

Käytössäsi ovat seuraavat verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail.

Korttimaksut

Maksa turvallisesti Visa, Visa Electron ja Mastercard -korteilla.

Mobiilimaksut

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin osoitteessa Mobilepay.fi.

Osamaksulla

OP Lasku – 45 päivää korotonta maksuaikaa

Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Saat ostoksillesi 45 päivän korottoman maksuajan ja voit ostaa enintään 5000 euron suuruisia ostoksia. Laskuun lisätään vain tilinhoitomaksu 2,95€.

Halutessasi voit maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Silloin voit lyhentää laskua omaan tahtiisi. Erissä maksaessasi luotostasi tulee korollinen.

Lue lisää OP Laskusta täältä.

OP Tililuotto – joustava ja turvallinen maksutapa arjen isompiin hankintoihin

OP Tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luotto haetaan ennakkoon ennen ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

OP Tililuotolla voit tehdä enintään 7 500 euron suuruisia ostoksia. Kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostokset näkyvät samalla laskulla.

Voit maksaa kuukauden ostokset pois seuraavan laskun yhteydessä, tai lyhentää niitä kuukausierissä. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa luoton pois milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.

Saat kerran kuussa laskun, joka sisältää kuluneen kuukauden tapahtumat. Voit muuttaa laskun kätevästi e-laskuksi omassa verkkopankissasi.

Lue lisää OP Tililuotosta täältä.

Nordea Joustorahoitus – korotonta maksuaikaa jopa 72kk

Rahoitus on haettavissa tällä hetkellä vain myymälässä sekä etänä, ota yhteyttä myyjään.

Nordea Joustorahoituksella mahdollistat mm. moottorikelkkojen, mönkijöiden, vesijettien, sahojen, lumilinkojen ja pyörien hankinnan sinulle sopivissa erissä ilman vakuuksia tai takaajia. Joustorahoitusta voit saada jopa 25 000 euroa ja maksaa takaisin sinulle sopivissa erissä. Kuukausittaisessa laskussa on vain tilinhoitomaksu 5-12,50 euroa oston summasta. Joustorahoitusta voit hakea kätevästi juuri silloin, kun sinulle sopii ostoksen teon yhteydessä verkkokaupassamme.

Tutustu Nordean Joustorahoituksen Keinäsen kampanjoihin täältä sekä lue lisää Nordean sivuilta.

Keinäsen rahoituskampanja –
korotonta maksuaikaa
jopa 72kk!

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen ja maksusuorituksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Lisäksi saat toimitusvahvistusviestin, jonka kautta pääset seuraamaan toimituksen kulkua Matkahuollon sivuilla. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.


Maksunvälittäjän yhteystiedot

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.comMyymälän maksutavat

Meillä voit maksaa monipuolisesti – käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, osamaksulla sekä lahjakortilla! Laskutusmyynti toimii vain yritysasiakkaille ja yhteisöille.


Käteis- ja korttimaksut

Voit maksaa myymälässä käteisellä sekä turvallisesti suomalaisilla pankki- ja luottokorteilla. Käteisenä otamme vastaan vain euroja. Korttimaksut käsittelee Nets.


Lahjakortti

Lahjakorttimaksu on mahdollista vain myymälässämme. Lahjakortteja voi ostaa myymälästämme halutulla summalla. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä.


Osamaksulla

Nordea Jousto- ja Tuohirahoitus – korotonta maksuaikaa jopa 72kk

Voit hakea Jousto- ja Tuohirahoitusta kätevästi myymälässämme. Kun hakemus on hyväksytty, voit tehdä ensimmäisen oston saman tien. Nordean rahoitukset eivät edellytä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia, ja ne ovat pankkisuhteestasi riippumattomia.

Joustorahoituksella voit saada luottoa jopa 25000 euroa ja maksuaikaa jopa 72kk.

Tuohirahoituksen luottoraja on 2000-10000 euroa. Oston summa on minimissään 300€. Voit valita itsellesi sopivan kuukausierän 10-60 kuukauden väliltä. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain siltä väliltä.

Jousto- ja Tuohirahoitukset ovat jatkuvia tililuottoja. Kerran myönnetty luotto on voimassa toistaiseksi. Kun maksat luottoa takaisin, tilille syntyy käyttövaraa, joka on jatkossa hyödynnettävissä tarpeittesi mukaan.

Tutustu lisää Nordean Jousto- ja Tuohirahoituksiin täällä ja Nordean sivuilla.

Muut rahoitusvaihtoehtomme

Bigbank rahoitus – tutustu tästä
Santander rahoitus – tutustu tästä
Lähitapiola rahoitus- tutustu tästä


Voit lukea lisää eri rahoitusvaihtoehdoistamme täältä


Autamme löytämään tarkoitukseesi sopivan rahoituksen. Ota yhteyttä!